Free printable kalender 2024

Yes! Daar is hij weer: de Free printable kalender 2024! Er is alweer veel om gevraagd de afgelopen weken en dat is natuurlijk alleen maar leuk. Blijkbaar wordt hij ieder jaar in veel schoolklassen opgehangen, op kantoor en ook thuis. Het ontwerp staat dit jaar in het teken van Urban Jungle en de kleuren van het jaar. Deze gratis printbare kalender voor 2024 geeft ook dit jaar weer een handig overzicht per maand, waarbij je alle belangrijke afspraken kwijt kunt. Of verjaardagen. Beschikbaar in een liggende en een staande versie. Eventueel kun je ‘m natuurlijk weer combineren met onze grote en kleurrijke gezinsplanner. En wist je dat we tegenwoordig ook een reisplanner en huiswerkplanner verkopen? 

Lees ook: Free Printable kalender 2023

Wat bracht 2023?

Ik maak ook altijd een klein verslagje van mijn jaar in 2023. Het was best een prima jaar. Eindelijk lukte het weer om te hardlopen, ik rende dit jaar zelfs de 10 km in een recordtijd op de City Pier City. Ook stonden er vele reisjes op het programma, zowel voor mijzelf alleen als met mijn gezin. Zo bezochten we Monnickendam en de Marken, ging ik naar Madeira, Mallorca, Procida, Albanië, Edinburgh, Mechelen, Letland, Oostenrijk, Slovenië, Bosnië & Herzegovina en Kroatië en staan Noorwegen en IJsland nog op de planning voor dit jaar. Ik word altijd heel blij van reizen. Helaas ging onze auto wel 2 keer stuk, waarvan één keer op vakantie, wat wel even een gedoe was. En mijn ouders zijn verhuisd. Ze hebben het huis waar ik mijn hele puberteit gewoond heb verlaten en een mooi appartement betrokken in Vlissingen. Hopelijk wordt 2024 weer net zo’n fijn jaar! 

Free Printable kalender 2024

Dit jaar is de Free Printable kalender 2024 nog steeds helemaal voor niks! Deze nieuwe gratis kalender/planner is hieronder te zien, te downloaden en uit te printen. Moet je natuurlijk wel een printer hebben, maar dat lijkt me voor de meeste mensen geen probleem. Maak er met een perforator gaatjes in en hang ‘m met een touwtje op aan een spijker in de muur. Of plak iedere maand met masking tape op een (koel)kast. Net wat jij handig vindt. Op veel werkplekken en ook thuis hangt de kalender al jaren op, dat vind ik zo leuk! Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Geef het gerust door aan je vrienden, collega’s en familie, hoe meer mensen ‘m downloaden, hoe leuker. Veel plezier ervan! Hier vind je de gratis kalenders voor 2024:

A4 formaat – liggend

A4 formaat – staand

A3 formaat – liggend

A3 formaat – staand

Gratis cadeautip voor de juf of meester

Wil jij deze kalender cadeau geven aan de juf of meester? Koop dan een clipboard staand of een clipboard liggend, print de gratis kalender uit en doe ‘m er op. Verpak je cadeau leuk in met cellofaan en hang er een mooie seizoenskaart of, als het kerst is, kerstkaart aan. Zo heb je een perfect cadeautje voor zomaar of voor de kerstvakantie voor de juf of meester van jouw kind!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #452
Volgend artikelEten en drinken in Valencia
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. Hangt al jaren in mijn keuken. Ik kan ieder jaar niet wachten tot er een nieuwe komt. Hartelijk dan en hele fijne feestdagen gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in