Vintage parels van servies

Vintage parels van serviesWij hebben het ook nog staan. Het authentieke bloemetjes-servies van de oma van mijn man. Helemaal compleet. Zo leuk om dat bij speciale gelegenheden op tafel te zetten. Een echt vintage pareltje. Met nostalgische èn emotionele waarde. Ik gebruik het vaak met kerst, dat vinden de oma’s ook leuk. Of gewoon een etentje met vrienden. Ik heb er ook van die ouderwetse amuselepels bij gevonden. 

Lees ook: Bits ‘n pieces etc vintage producten

Vintage parels van servies

Deze vintage parels van servies kun je natuurlijk in de Kringloopwinkel of op Marktplaats vinden. Verzamel gewoon een heleboel verschillende bloemetjes serviezen bij elkaar, of ga voor een complete set. Soms heb je een merk in je hoofd, dan kun je het in de gaten houden. Dagelijks worden zulke vintage pareltjes afgedankt. Dan overlijdt er iemand en denken de nabestaanden: wat moeten we met die zooi? Koesteren dus! Servies uit grootmoeders tijd is een cadeautje en geeft juist sfeer op tafel. 

Vintage vaas theepot

O’ Sea oud servies

Wie ook fan is van de sfeer van weleer is de webwinkel O’seas oud servies. Zij hebben voor ieder budget prachtige items online te koop. Of het nu bij de buurvrouw vandaan komt of een leuk Frans brocante marktje, ze zoeken de items met zorg uit. En ja, soms bevat het dan wel eens wat gebruikerssporen. Of een klein barstje. Dat is juist prachtig! Het hoort bij dit nostalgische servies. Zo weet je zeker dat je een uniek stuk hebt gevonden, wat ook nog echt mooi is. En vrolijk, met al die bloemen! Naast serviezen verkopen ze ook theepotten, vazen, schalen en spullen voor in de badkamer.

Tip: Check ook eens dit leuke servies op pootjes


High tea vintage

Vorig artikelMoois bij Beeezzz
Volgend artikeliPhone cases door Nederlandse ontwerpers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in