Vintage parels van servies

high tea vintage bloemenWij hebben het ook nog staan. Het authentieke bloemetjes-servies van de oma van mijn man. Helemaal compleet. Zo leuk om dat bij speciale gelegenheden op tafel te zetten. Een echt vintage pareltje. Met nostalgische èn emotionele waarde. Wil jij ook zo’n prachtig bloemetjes servies van vroeger? Dan kun je nu terecht op de website van Handpicked Flowers. Zij zoeken de mooiste serviezen uit met bloemen. Of dat nu bij de buurvrouw vandaan komt, van de markt of via brocante marktjes, dat maakt niet uit. Alleen wat door de strenge selectie van Handpicked Flowers heen komt, verkopen ze in hun webshop. Zo weet je zeker dat je een uniek stuk hebt gevonden, wat ook nog echt mooi is. En vrolijk, met al die bloemen! Naast serviezen verkopen ze ook theepotten, vazen, schalen en spullen voor in de badkamer.

High tea vintage

Handpicked Flowers biedt onze lezers een korting aan van 10% op de vintage parels die in de webshop te koop zijn. Je gebruikt hiervoor de code HIPHOT2014, deze is tot 31 januari 2014 geldig.

Vintage vaas theepot

Vorig artikelMoois bij Beeezzz
Volgend artikeliPhone cases door Nederlandse ontwerpers
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in