Janey’s nieuwe collectie

Wie wat vaker op de website van Janey Kidswear kijkt heeft het natuurlijk al gezien: de site heeft een grondige opknapbeurt gekregen. En het resultaat mag er zijn! Op de homepage is het al direct duidelijk dat het een vrolijke webshop is voor kids met pit!
maritime-jurkje-280x231Nieuw is de vrolijke kledinglijn Jolly Ibiza, verkrijgbaar vanaf maat 116. De kleertjes hebben een kleurrijke, zomerse en zwoele uitstraling. En, zoals alle kleding die je koopt bij Janey, zo ontworpen dat alle kledingstukken perfect met elkaar matchen. Zo combineer je de Jolly Ibizia kleertjes gemakkelijk met items uit een andere collectie.

De webshop van Janey is voornamelijk gericht op meisjes, maar ook als je een zoontje hebt kan je er terecht, bijvoorbeeld voor een leuke strijkapplicatie. Zo pimp je een wit t-shirt gemakkelijk op en maak je er een stoer brandweershirt van.brandweerauto-280x231

Vorig artikelAxionspel Olympische Spelen
Volgend artikelVoor het eerst naar school
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in