Axionspel Olympische Spelen

axion spel verpakkingGeniet jij ook zo van de Olympische spelen? Geef je je kinderen er iets van mee, of gaat het langs ze heen? Wij kijken niet alles, maar als er Nederlandse sporters moeten zetten we de iPad aan. Ook hebben we al wat kleurplaten gemaakt. Verteld over de gekleurde ringen bijvoorbeeld. Op Wikipedia vind je genoeg informatie om er wat over te vertellen.

Extra leuk vind ik het, dat Janod er op inspeelde door een Axionspel te maken. Zo kun je thuis je eigen Olympische Spelen houden, lopend of op de fiets. Leuk weetje: de opa van mijn man heeft serieus een gouden medaille gehaald met het tandemfietsen! Ook dat vind je op Wikipedia, natuurlijk. Er is dus een echte gouden medaille in de familie. Daar zijn we apentrots op.

Wil jij met je kinderen ook Olympische Spelen thuis doen? Compleet met stopwatch en medailles? Dan bestel je dit leuke Axionspel van Janod bij Ilovespeelgoed.nl. Heerlijk om buiten te spelen!

axionspel janod olympische spelen

Vorig artikelDe allerleukste feestartikelen
Volgend artikelJaney’s nieuwe collectie
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in