Japon & Jakje

Ben jij mama of papa van een dochter? En nog op zoek naar leuke zomerjurkjes? Dan mag je zeker Japon & Jakje niet overslaan. Hier hebben ze geweldig lieve jurkjes voor lieve en stoere meisjes. Wij kregen er eentje voor onze dochter Sterre en het staat haar zò leuk. Donkerblauw met knalroze accenten. Geweldig. Zoiets vind je niet vaak in de winkels. Voor mij een adresje dat ik ga onthouden. Vooral omdat het haar qua pasvorm ook heel mooi zit. Ze droeg het afgelopen weekend nog met lange mouwen er onder, maar straks als het echt zomerweer is gaat het shirt er natuurlijk onderuit. Het is in elk geval zowel in de zomer als de winter te dragen, wel zo handig. Ook na het wassen blijft de stof mooi. Heel stijlvol! Japon & Jakje maakt bovendien hele bijzondere modelletjes, waardoor je dochter ook echt met iets speciaals rondloopt. Zo’n jurkje heeft niemand. En vergeet ook niet de ubercute Bergstein regenlaarsjes te spotten. Aanradertje!

Tot en met aanstaande vrijdag (dus alleen voor de snelle beslissers!) rekent Japon & Jakje geen verzendkosten als je bij je bestelling vermeld dat je via Hip & Hot komt!

Vorig artikelGlug “hip en streetwise”
Volgend artikelSuite Wood
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in