Suite Wood

Ik sprak van de week al even over van die fijn overzichtelijke webshops. Suite Wood is er ook zo één. Je ziet het al direct op de homepage. En als je dan doorklikt naar de producten… wow! Moooooooiiii spul! Ik word er hebberig van. Ik houd enorm van natuurlijke materialen. Houten vloer, houten kasten, het ziet er allemaal uit alsof het leeft. Ik zou mijn winkelwagentje wel kunnen volladen. Het is dat mijn huis al overvol is… Misschien over heel lang, als de kindjes het huis uit gaan en we hebben ruimte over. Of als we ooit nog eens gaan verhuizen. Voor nu houd ik me in. Met moeite… Heb jij verhuisplannen of wil jij je huis eens restylen met een prachtige zomer op komst? Surf snel naar Suite Wood en verwonder je over al het moois! 

Namens Suite Wood mogen wij 5 Amsterdam Shopping boekjes weggeven waar ook Suite Wood een plekje in heeft gekregen. Laat ons via dit formulier weten wie de ontwerpster is van de prachtige linnen kussens die Suite Wood verkoopt. Deze actie loopt tot 14 mei 2011.

Vorig artikelJapon & Jakje
Volgend artikelStoerekindjes UV beschermende kleding
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in