Dress like Yuren in TYGO & vito

 TYGO & vito is een jeansmerk wat staat voor makkelijk draagbaar, een vrolijke look & feel en vooral heel betaalbaar. Dat is in elk geval wat ze zelf zeggen, zelf vind ik het ook best een stoer merk. Yuren mocht een outfit uitkiezen uit de nieuwe najaarscollectie. Daar was ik blij mee, want alles uit de zomercollectie van 2018 begint nu toch te koud te worden. Dat was nog wat: alles wat ik leuk vond, wilde hij niet en alles wat hij leuk vond wilde ik niet. Uiteindelijk kwamen we toch tot een goed compromis 🙂 In deze blog vertel ik alles over de nieuwe collectie, vertel ik wat mijn favorieten zijn en wat Yuren leuk vindt. Dress like Yuren in TYGO & vito!

Mijn favorieten uit de najaarscollectie

Ik vind dat Yuren het beste staat met rood, groen, blauw, oranje en zwart. Ik had dus al een paar stoere shirts uitgekozen in die kleuren, maar Yuren vond het niks 🙂 Hij kon niet goed uitleggen waarom niet, gewoon, ik vind ze niet leuk. Jammer… Maar ja, hij mag van ons zijn eigen keuzes maken, dus hebben we verder gekeken. Dit waren mijn favorieten. Verder naar onder vind je de favorieten van Yuren.

 

Favorieten van Yuren

Yuren koos deze twee shirts uit. Ik vond ze allebei leuk, met een kleine voorkeur voor links, maar hij wilde rechts. Hij had nog meer shirts die hij leuk vond, maar die moet je zelf maar bekijken op de website van TYGO & vito, daar staat de gehele collectie. Kun je zelf kiezen wat jou aanspreekt en wat niet.

Jeans TYGO & vito

Hij mocht ook een nieuwe broek uitkiezen. Ook daarover waren we het niet helemaal eens. Ik vond de broek met de teksten erop leuk, hij juist niet. Dus ook daar koos hij zelf wat hem het meeste aansprak. Uiteindelijk vind ik ze alledrie leuk hoor.

Dress like Yuren in TYGO & vito

Uiteindelijk werd dit dus de nieuwe outfit van Yuren! Hij is er helemaal blij mee, dat is ook wel te zien. Vervolgens hadden we nog een uitdaging, want na de zomer paste hij geen dichten schoenen meer, zijn voeten zijn flink gegroeid. Dus moesten we ook snel nog op schoenenjacht, anders kon hij deze outfit niet eens aan naar school. Hij heeft er al veel complimenten over gehad en ik vind hem er zelf ook heel leuk uit zien. Wat vinden jullie van dit kledingmerk TYGO & vito?

Vorig artikelDe Nike Air Max 90 is tijdloos hot
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #190
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Wdank voor de tip voor dit leuke merk.
    We hebben gelijk wat leuke truien gekocht!!!
    Ik blij en onze zoon blij!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in