Slofjes met een goed gevoel

Vanaf nu ga ik mijn leven als moeder beteren. Ik ben niet een moeder die vieze modderkleding wast in koud water of borstvoeding geeft totdat ze twee jaar zijn. Maar hier word ik als jonge moeder echt blij van. Voor mijn kleintje een paar prachtige leren (en betaalbare!) slofjes en steun ik ook nog eens een goed doel. Als ik een paar Lanni’s baby shoes koop, wordt direct iets teruggedaan voor kansarme kinderen. Namelijk € 1,– van ieder verkocht paar babyslofjes en booties investeren ze in een project voor kinderen in een ontwikkelingsland. Voelt dat niet goed?! Ik kan niet wachten totdat deze webwinkel voor de zomer met de sandaaltjes op de markt komen. Want voor de winter heb ik mijn keuze al gemaakt. De leren laarsjes met bont, net als mama. Leuk over een legging met een stoer spijkerrokje, bij een gaaf tuniekje of heel basic met een jeans. Ze hebben acht soorten leren slofjes, vier soorten booties en dan nog de twee sandaaltjes welke voor de zomer nog in het assortiment komen.

Jij kan namens Lanni’s een paar slofjes ter waarde van €19,95 of booties ter waarde van €22,95 winnen. Geef antwoord op de volgende vraag: Naar welk goed doel gaat de € 1,- euro per verkocht paar? Graag bij het beantwoorden van de vraag aangeven welk schoentje je graag zou willen winnen en de gewenste maat via dit formulier. Deze actie loopt tot 14 juli 2010.

Vorig artikelHanging Houses
Volgend artikelJe eigen legoblokje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in