Je mooiste afdruk op linnen

Nu ons gezin is uitgebreid met de kleine Lenthe werd het tijd voor een nieuwe foto van de kinderen. We hadden al een hele mooie van Yuren en Sterre, afgedrukt op linnen, maar het voelt niet goed om de kleine Lenthe er niet bij te hebben in onze slaapkamer. Onze vakantie in Spanje bleek een prima gelegenheid voor deze foto: strand, blije getinte kindjes en vooral… zon! Met de telelens van de camera haalde ik de kindjes, die ver weg zaten, dichtbij. Zo hadden ze niet in de gaten wanneer ik precies de foto ging maken en voorkwam ik dat er neplachjes kwamen. Iets waar vooral onze 5-jarige dame nogal “last” van heeft tegenwoordig. Spontane blikken zijn duizendmaal leuker! Uit een hele rits kozen we de leukste foto: deze dus. En stuurden ‘m door naar Herinneringen op Linnen voor een afdruk. Al een dag later werd deze keurig afgeleverd, en moooiii! We zijn er zo blij mee. De kwaliteit is echt goed, de foto perfect scherp en hij pronkt nu op onze slaapkamer op zolder. Iedere ochtend zie ik mijn kindjes zodra ik mijn ogen open en besef me: wat een rijkdom!

Ook een mooie foto op linnen laten afdrukken? Met de kortingscode LBMAR2012 krijg je 5% korting bij Herinneringen op Linnen.

Tevens mogen wij een foto op linnen formaat 50 x 70 weggeven! Mail ons je mooiste (zomer) foto en wie weet mag ik jouw gegevens straks doorgeven aan Herinneringen op Linnen om een gratis afdruk te ontvangen!

Vorig artikelMilestone Baby Cards
Volgend artikelAtelier Kiddies komt met zomerse jurkjes!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in