Win een mooie multifunctionele tas voor moederdag!

tas op het strandArtisane is een webwinkel met prachtige linnen producten voor in huis. Artisane vind 3 dingen erg belangrijk: natuurlijke materialen, eerlijk geproduceerd en gemaakt door ambachtsmensen. Artisane blijft ver weg van massa-productie! De naam Artisane is daar ook van afgeleid, het betekent eigenlijk “met liefde gemaakt door een ambachtsvrouw of man”.

Unieke linnen producten

Daar hou ik van. Liever iets unieks, dan waar je iedereen mee ziet. En hoe eerlijker geproduceerd, hoe beter!

Artisane verkoopt woonlinnen, keuken- en tafellinnen, fashion en lifestyle en bedlinnen. Het lijkt mij een prima plek om je moederdag-budget te besteden. Want moeders houden van kwalitatief mooie spullen! Dek bijvoorbeeld als verrassing eens de tafel met het prachtige tafellinnen en vertel je moeder na afloop van het moederdagontbijt dat ze als cadeau alles mag houden! Dat is pas een originele verrassing…

Deze tas van Artisane is ook een voorbeeld van een prachtig product uit deze webwinkel.  Het is een linnen met katoenen tas in bloemstof met lederen hengsels. Aan de binnenzijde een zakje met rits. De kleur is aubergine gemeleerd en de afmeting is 40x25x15 cm. De tas is multifuncioneel: of je ‘m nu meeneemt naar het strand, om boodschappen te doen of dat je ‘m gebruikt als luiertas, ik weet zeker dat je er veel plezier van zult hebben!

tas binnenkant

Win!

Weet je wat zo leuk is? Deze tas tv €69,95 mag ik weggeven! Aan een hele lieve mama die dat verdient. Nou, die kunnen jullie vast wel bedenken toch?

Laat ons weten via onderstaand formulier welke mama deze tas verdient en waarom. Wie weet, mag jij deze tas straks aan de mama van jouw keuze geven! Deze actie loopt tot 8 mei 2015.

inhoud tas

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Fotografie Jelita Scholing
  Vorig artikelZo verwen jij je moeder ècht
  Volgend artikelApps die de woordenschat van kinderen verbeteren
  Judith van Wijk
  Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in