Juffrouw Sproet

Neem een kijkje in de wereld van handgemaakte en unieke producten. Met liefde ontworpen, gemaakt en te koop bij Juffrouw Sproet. Eigenaresse Simone verteld dat ze het liefst met tweedehands materialen en rommelmarktvondsten werkt. Zo worden producten goed hergebruikt en zorgt het er voor dat elk product uniek is. Maar wat kun je dan precies kopen bij Juffrouw Sproet? Prachtige woondecoraties en kadootjes. Alle producten hebben hun eigen verhaal, wat natuurlijk erg leuk is. Wat ik zelf echt heel bijzonder vind zijn de Droomkastjes. Kleine kastjes die speciaal zijn ontworpen om je dromen in te koesteren. Elk kastje bevat een verstopplekje met een briefje, waar je een droom of wens op kunt schrijven. Maar je vind nog veel meer mooie artikelen bij Juffrouw Sproet. Zoals handgemaakte kussens en notitieboekjes. Maar ook Sfeerlichtjes en mooi versierde doosjes. Ik denk dat je het beste zelf even kunt gaan kijken bij Juffrouw Sproet, zodat je kunt zien welke bijzondere artikelen je allemaal kunt kopen.

Namens Juffrouw Sproet mogen we een setje terraslichtjes weggeven. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe heten deze sfeerlichtjes die je kunt winnen bij Juffrouw Sproet? Deze actie loopt tot 11 mei 2012.

Vorig artikelsTerrenopsTelten
Volgend artikelStippies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in