Atelier Kiddies komt met zomerse jurkjes!

Ik bezocht ook dit jaar weer de Olmenhorst Voorjaarsfair en trof daar Atelier Kiddies. Ik werd zowat naar binnen gezogen in de stand vanwege de ontzettend vrolijke, kleurige zomerjurkjes en tuniekjes die ik al van ver kon ontwaren. Ze deden me denken aan een eeuwigdurende, zonnige zomer. En natuurlijk kocht ik er eentje. En das maar goed ook, want dankzij het leuke gele jurkje dat ik aanschafte hebben we af en toe nog een beetje zon in huis. Dat de jurkjes met zorg gemaakt zijn, is te zien. Ze zijn prachtig afgewerkt. Bovendien zijn de stofjes zo leuk en kleurrijk, dat ze elk kind zullen aanspreken.

Namens Atelier Kiddies mag ik een schortjurkje of tuniekje naar keuze weggeven! Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten waar de stoffen vandaan komen waar de jurkjes van worden gemaakt. Wie weet mag jij dan wel zo’n leuk jurkje of tuniekje voor je dochter uitzoeken! Deze actie loopt tot 16 augustus 2012.

Vorig artikelJe mooiste afdruk op linnen
Volgend artikelWinkel van Papier
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in