Jipfish bolderkar

Wie mij volgt op Instagram heeft ‘m al met enige regelmaat voorbij zien komen: de Jipfish bolderkar. Wat een superfijn ding is dat zeg! Zo handig met kinderen. Je laadt ‘m vol met spullen, kind erbij en gaan. Geen gesjouw met spullen naar het strand, geen gedoe met boodschappen die te zwaar zijn, geen gezeul met de picknickspullen in het bos. De Jipfish bolderkar is een perfecte oplossing voor iedereen met kinderen die van uitstapjes houdt.

Design

Ja, hij is best duur, en ja, je kunt ook veel goedkopere bolderkarren op de kop tikken, maar zie het even in het juiste perspectief. De Jipfish bolderkar is namelijk een bijzonder design. Je moet er van houden, maar de ronde bak, het hippe kleurtje (keuze uit 6 verschillende!) aan de binnenzijde en de look & feel maken het ‘t geld zeker waard. Daarbij is veel aandacht besteedt aan de praktische bruikbaarheid van het design. De bolderkar is heel fijn wendbaar kan helemaal uit elkaar zodat ie goed mee kan in de auto. Bovendien is hij veilig door het kinderzitje wat je kunt maken met het riempje.

Toepassingen

Je kunt ‘m overal voor gebruiken. Wij namen ‘m bijvoorbeeld mee naar Newcastle, waar we het Harry Potter kasteel zouden bezoeken. De bolderkar nam minder plek in de auto in dan de kinderwagen. Bovendien kunnen er meer kinderen tegelijk in zitten. Fee sowieso, maar ook Yuren en Lenthe konden er in zitten als ze moe waren. We legden er wel een dekentje in, zodat ze niet te hard zaten.

Ga je picknicken of naar het strand, dan vul je de bolderkar met de koelbox, de handdoeken, het picknickkleed en de parasol. Eventueel is er dan zelfs nog ruimte voor 1 kind. Zo loop je niet te sjouwen, maar wandel je comfortabel naar de plaats van bestemming.


Zelfs boodschappen doen is met de Jipfish bolderkar ideaal. Ik had organiseerde laatste een feestje en had nogal wat nodig, waaronder een kratje bier en heel wat flessen limonade en wijn. Zonder de bolderkar had ik zeker 5 keer moeten lopen, of met de auto moeten gaan. Nu liep ik zo de stad in, laadde de kar vol en ging weer naar huis.

Bij langere wandelingen over een vlakke ondergrond willen de kinderen er ook regelmatig in. De jongste 3 zijn nog snel moe en even uitrusten in de bolderkar is dan erg fijn.

Online kopen

De Jipfish bolderkar kun je online kopen via de shop op de website. Neem meteen een kijkje bij de leuke design schommels. Ook een echte musthave!

Vorig artikel10 musts aan de Vlaamse kust
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #80
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in