JL Kidsoutlet

jlHoud je van merkkleding, maar vind je het soms wat duur? Waarom zou je er meer voor betalen, als het ook goedkoper kan? Bij JL Kidsoutlet bijvoorbeeld! Zij verkopen hippe merken Nederlandse baby- en kinderkleding voor een leuke prijs. En dan echt met fikse kortingen, soms wel tot 50% ten opzichte van de normale winkelprijs. Ik heb natuurlijk meteen even rondgespeurd op zoek naar wat leuks voor dochterlief. Hoewel zij erg langzaam groeit, lijkt ze de laatste tijd ineens flink de lucht in geschoten en kan ik dus eindelijk weer eens een nieuwe garderobe aanschaffen. Ik zag vooral erg leuke kleertjes van The Dutch Design Bakery. En lekkere broekjes van Broer & Zus of fijne shirtjes van Buisjes en Beugels. Dat is nog maar een greep uit de collectie hoor, ze verkopen nog veel meer leuke merken. Dus wie nog wat nodig heeft, maar niet teveel geld uit wil geven, zeker even kijken. Wie weet kun je nog wat scoren voor de komende feestdagen?

babyjurk

Wat betreft die feestdagen, als je kindje maat 104 heeft of maat 56-62, dan maak je kans om een prachtjurkje te winnen! Laat even weten waarvoor de J en de L in JL Kidsoutlet staan, en wie weet pronkt jouw kindje in een van deze mooie jurkjes! Geef het antwoord door via dit formulier, en laat meteen weten op welk jurkje je graag kans wilt maken.

jurk furry

Heb je geen meisje, of heb je iets anders leuks gezien om te bestellen? Vergeet dan niet om de kortingscode hiphot te gebruiken. Daarmee krijg je namelijk 15% korting op het gehele assortiment! De winactie loopt tot 4 december 2009 en de kortingscode is geldig tot 31 december 2009.

fur achter

Vorig artikelLoopfietsdiscounter
Volgend artikelPittig & Stoer
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in