Loopfietsdiscounter

loopfiets-minicruiser-roze-001Ik schreef er van de zomer al over, loopfietsjes zijn hip! En daarnaast ook zeer goed voor de ontwikkeling van je kindje. Met een loopfiets kunnen kinderen heerlijk met je wandelen naar de winkel of de speeltuin zonder dat ze moe worden. Het is leuk om mee te nemen op vakantie, in het bos of om in de buurt te spelen. Met een driewieler/fiets hebben kinderen fysieke kracht nodig en op een loopfiets dus niet. Spelenderwijs trainen ze het evenwicht. Een loopfietsje heeft geen trappers en helpt kinderen hun motorische vaardigheden te vergroten en een goed gevoel voor evenwicht te krijgen. Door deze ervaringen hebben kinderen bij de volgende fiets geen zijwieltjes meer nodig. En als ze dan al fietsen dan blijft dit ook leuk om mee te spelen.

loopfiets-minicruiser-red-001

En jawel hoor, Hip & Hot heeft ook nu weer een spectaculaire actie waarbij we namens Loopfietsdiscounter maarliefst 5 loopfietsjes model Mini Cruiser ter waarde van € 51,90 mogen weggeven! Als dat geen feest is, dan weet ik het niet meer. Meedoen dus, want je ziet je kindje toch al stralen met de feestdagen als er zo’n leuk loopfietsje wordt uitgepakt? Wat je moet doen om kans te maken is de volgende vraag beantwoorden: in hoeveel kleuren is de Mini Cruiser leverbaar? Geef het antwoord door via dit formulier, en vergeet ook niet aan te geven welke kleur je graag zou winnen, want dat mag je namelijk zelf kiezen! Deze actie loopt tot 3 december 2009.

loopfiets-minicruiser-blauw-002

Vorig artikelWeekplanner
Volgend artikelJL Kidsoutlet
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een super fietsjes, ik zie mijn dochter hier op rond gaan. Wat verzinnen ze toch een leuke dingen.
    Jullie site is ook helemaal top altijd weer orginele dingen ga zo door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in