Juf Jannie App

Sinds kort is er een nieuw educatief spel van Juf Jannie online, met herkenbare figuurtjes uit haar eerdere apps. Het spel is te downloaden voor de Ipad of de Iphone. Het zijn puzzels voor peuters en kleuters, dus voor kindjes van 2 tot een jaar of 4.

Puzzelen is belangrijk. Het helpt kinderen te ontwikkelen door middel van waarnemen, ordenen en sorteren. Door puzzelen leren kinderen logisch na te denken en wordt hun ruimtelijk inzicht vergroot. En hoe kan je dat nu beter stimuleren dan op deze leuke manier? Er zijn verschillende niveaus en per niveau heb je de keuze uit tien puzzels. En heb je het goed gedaan? Dan verschijnen en grappige ballonnen als beloning en wordt er luid geapplaudisseerd. Mijn peuter ging er na het downloaden met veel plezier mee aan de slag. Een aanrader! Je vindt de app in de appstore voor  € 1.79.

Vorig artikelHet Babbelspel
Volgend artikelStijlvol met Tiny Universe
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in