ColorCap

Sommige maxi-cosi’s en autostoeltjes voor baby’s hebben het al, een zonneschermpje. Dat zit verstopt in het plastic en kun je er zo uithalen bij zonnig weer. Ik weet nog dat ik eens heb gelachen toen afgelopen zomer een van onze buren plots ontdekte dat hun autostoeltje het ook had, maar ze hadden het nooit geweten. Gebruiksaanwijzing niet gelezen dus. Die zonneschermpjes zijn zwart, beetje saai dus. Bij ColorCap heb heel fijne schermpjes, maar dan in hippe stofjes en kleurtjes! Staat veel leuker, en zijn bovendien handig als jouw autostoeltje er geen heeft. Op de website kun je precies zien op welke autostoeltjes de ColorCap past. Ik mocht er eentje uitproberen en ik heb ervaren dat het bevestigen heel simpel gaat. Bovendien staat zo’n gekleurde kap hartstikke leuk! En het grootste voordeel? De kap is omkeerbaar, waardoor je eigenlijk 2 hippe stofjes voor de prijs van 1 hebt.

Namens ColorCap mogen wij maarliefst 2 kappen weggeven. Dus wil jij er deze zomer hip bijlopen met het autostoeltje, dan moet je zeker meedoen! Wij willen graag via dit formulier het antwoord op deze vraag horen: welke ColorCap zou jij graag willen ontvangen? Deze actie loopt tot 22 april 2011.

Vorig artikelKaartje van Jakima
Volgend artikelLepel met belletje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in