Katavu

O jee, binnenkort moet iedereen met de kids op de achterbank uren rijden. Altijd weer een uitdaging om ze zo bezig te houden dat ruzies gezeur en soms zelfs vechtpartijen uitblijven. Bij Gezinnig trof ik het spel Katavu op de website. Dat lijkt mij nou ideaal. Een stapel kaarten met daarop allerlei verschillende afbeeldingen van wat je buiten kunt zien. Van makkelijk tot moeilijk, van veel voorkomend tot nogal bijzonder. Voorbeelden: een letter uit een nummerbord, een blauwe auto met aanhangwagen, een luchtballon, een verkeersagent, een koe, noem maar op. Iedereen krijg 8 kaarten en het gaat er natuurlijk om wie het eerst alles op de kaarten gespot heeft. Kaarten mogen ook met elkaar geruild worden, maar ja, misschien krijg je er nog wel iets moeilijkers voor terug… Dus of dat slim is, is maar de vraag! Katavu geeft in elk geval weer een uurtje bedrijvigheid op de achterbank. Hoef je nog maar iets te verzinnen voor de overige 7 uurtjes…

Namens Gezinnig mag ik dit spel aan een Hip & Hot lezer meegeven voor op de achterbank deze zomer! Laat ons weten hoeveel spelkaarten er in het doosje zitten. Doe dat via dit formulier en wie weet kun jij je kids verrassen met dit leuke spel! Deze actie loopt tot 10 augustus 2011.

Vorig artikelKoken voor kleine sterren
Volgend artikelNachtverlichting & hippe koeltasjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in