Pimp Your Kids!

sproutkingdom_frontpageAls je de behoefte voelt om je kids te pimpen, dan mòet je regelmatig een kijkje nemen op de website van Pimp Your Kids. Ze verkopen er de meest hippe Scandinavische merken die je maar kunt bedenken, zoals Småfolk, Duns, Lipfish, Moonkids, Plastisock en bijvoorbeeld ook het Hollandse merk Sprout Kingdom. Vorig jaar scoorde ik er een heel vrolijk jurkje van Småfolk, roze met poezen, voor mijn dochter. Van jurkje werd het een tuniekje, en pas toen het ècht niet meer paste ging het met pijn in mijn hart de zolder op. Gelukkig heb ik in de nieuwe zomercollectie al weer geweldige prints gespot. Zoals dit grappige jurkje met lieveheersbeestjes. Of een shirt met kersen of limoenen erop van Plastisock. Je merkt het al, ik kan bijna niet kiezen. Pimp Your Kids verkoopt sindskort ook hippe shirts, tanktops, leggings en buikbanden voor de mama’s. En wie een prematuur kindje krijgt kan er eveneens terecht, vanaf maat 38 vind je bij Pimp Your Kids al een superhip rompertje.smafolk_suit_frogs_green

Voor Hip & Hot stelt Pimp Your Kids een buikband en een shirt naar keuze beschikbaar voor de winactie. Hiervoor wil ik graag weten welke 2 merken slofjes Pimp Your Kids verkoopt. Het antwoord vind je natuurlijk op de website. Mail het via dit formulier en wie weet mag jij volgende maand wel zo’n hip shirt of hippe buikband uitkiezen! Vermeld in je mailtje even waar je kans op zou willen maken, het shirt of de buikbank (of allebei). Deze actie loopt tot 15 juni 2009.

duns_sweden_overview_ss09

Vorig artikelTinarice
Volgend artikelKokkie
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here