Hippefreubels

Ik heb het eerlijk gezegd niet zo met klei. Na het spelen liggen er overal stukjes geplakt op het laminaat, er zit klei onder de nageltjes en dan is het ook nog een crime om de resten uit de plastic toebehoren te peuteren.

leeuwMaar het is natuurlijk wel speelgoed waar kinderen creatief mee worden uitgedaagd. Daarom ben ik ook zo blij met de Foam Klei van Hippefreubels. De klei kruimelt niet en daarmee houden de kids dus ook schone handjes en blijft je vloer schoon.

full30915757De klei droogt zonder oven, dus gewoon in de ‘buitenlucht’. Er zijn verschillende setjes te koop, zoals de Leeuw en Big Eyes Ollie. 
Met zijn grote ogen is Ollie een vrolijk diertje waar je kindje zelf een mooi verhaal bij kan verzinnen. Ollie  is makkelijk na te bouwen  via de stap-voor-stap bouwplaat die in de verpakking zit.

Namens Hippefreubels bieden wij een mooie korting aan. Als je bij het afrekenen van je bestelling de code ‘hipenHot14’  gebruikt, krijg je 15% korting op het totaal. Deze korting geldt t/m 9 maart 2014.

 

Vorig artikelMijn Gekkegeit
Volgend artikelKidzsupplies
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in