Foto in lijst

Handig. Voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, een verjaardag van opa of oma. Via Fotoinlijst.nl verstuur je in een handomdraai een leuke foto in een hip lijstje naar iemand die je wilt verrasssen. En echt in een handomdraai, want ik heb het zelf uitgeprobeerd. Het systeem werkt als een trein. Foto uploaden, lijstje kiezen, adresgegevens invullen, betalen met Ideal en de volgende dag heb je het in huis. Of je laat het direct als een cadeautje versturen. Heel handig als je een verjaardag vergeten bent. Of geen tijd meer hebt om de stad in te gaan voor een cadeautje. Iedereen zal zo’n verrassing aan de deur kunnen waarderen. Onthouden dus!

Speciaal voor de lezers van Hip & Hot heeft Fotoinlijst.nl een leuke actie bedacht. Wie een lijstje bestelt met de code hiphot2010, krijgt een foto van 10 x 15 centimeter gratis! Wel even in gedachten houden: Fotoinlijst.nl wisselt de collectie lijstjes regelmatig. Hierdoor kan het zijn dat een fotolijstje snel uitverkocht is, omdat er van elk lijstje maar een paar op voorraad zijn.

Vorig artikelKickies
Volgend artikelFluffels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in