Kids Grocery

Welkom in de wereld van funny shirts, trendy jurkjes en coole hoodies. Bij Kids Grocery hebben ze het allemaal. Prachtige items met super leuke prints. Van superhelden tot retro prints, er is genoeg te vinden. Zelf hou ik daar enorm van. Vroeger keek ik naar al die series met de superhelden en dan is het toch enorm leuk als je kind nu iets kan dragen waar zo’n superheld op staat. Bij Kids Grocery vind je alleen bovenkleding en dat maakt het zoeken naar het juiste item wel zo makkelijk. Er staan genoeg leuke artikelen op de site, je hebt volop keus. Voor meisjes vind je prachtige jurkjes en shirts, voor jongens stoere truien en voor baby’s gave rompers. Er worden merken verkocht die hier in Nederland niet of nauwelijks bekend zijn, wat de kleding dus eigenlijk best uniek maakt.

Heb je een leuk shirt of wat anders gezien bij Kids Grocery? Gebruik dan de kortingscode HOT05 zodat je 10% korting krijgt op je gehele bestelling. Wees er snel bij want de code is tot 13 december geldig.

Vorig artikelPiet in een doos
Volgend artikelLaser Pegs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in