Piet in een doos

Over de geweldige wigwamtenten van Hipgemaakt schreef ik al eerder, maar nu in de sinterklaastijd kan ik het toch niet laten jullie dit geweldig leuke product te tippen die je bij Hipgemaakt kunt kopen. Deze “Piet in een doos” van het merk Kitchen Trend bevat een paar gouden (plastic) oorbellen, een witte pietenkraag, een echte pietenpet mét veer en een pietencape. One size fits all. Hier zullen de kindjes die nog in sinterklaas geloven (en ook de kinderen die dat al niet meer doen, maar nog altijd erg genieten van het feest) veel plezier aan beleven! Nu nog op zoek naar zo’n hip sinterklaaspak ook natuurlijk. En een leuke jutenzak, om het af te maken….

Namens Hipgemaakt.nl mogen wij zo’n leuke “Piet in de doos” weggeven. En jawel, daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten wat voor leuke sintartikelen ze nog meer verkopen via dit formulier. Deze actie duurt tot 21 december 2011.

Vorig artikelBodybasics4kidz
Volgend artikelKids Grocery
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in