Dit is óók waarom je voor Pampers kiest

Pampers-Easy-Up-1024x1024Over het belang van vaccineren is al veel geschreven en gezegd. Recent nog, deed een blogpost van mij over vaccineren een hoop stof opwaaien. Ieder zijn mening, dat voel ik nog steeds zo, maar ik geloof in het belang van vaccineren. Laat je in elk geval goed voorlichten.

Nu ligt dat vaccineren in Nederland op een ander niveau dan in arme landen. Als je hier je kind niet inent, is de kans dat het overlijdt aan een ziekte niet zo heel groot. Immers, bijna heel Nederland is ingeënt. In derde wereld landen ligt dat heel anders. Wist je dat daar elke 11 minuten een baby sterft aan bijvoorbeeld Tetanus? Ik schrik van zulke cijfers. Het lijkt me dus van wezenlijk belang dat kindjes ook daar kunnen worden ingeënt.

Daar is geld voor nodig. En wij mama’s kunnen daar mee helpen. Veel mama’s doen dat misschien al wel, zonder dat ze het weten. Ik in ieder geval wel. Al ruim 8 jaar. Ik gebruik namelijk al sinds de geboorte van Sterre Pampers. Gewoon, omdat deze luiers het fijnste zitten en het minste lekken. Ik wil niet weten hoeveel pakken er al doorheen zijn gegaan hier. Als ik had geweten hoeveel pakken dat waren, had ik ook geweten hoeveel vaccins ik mogelijk had gemaakt. Pampers heeft namelijk een hele mooie samenwerking met UNICEF, al 10 jaar lang. Die samenwerking houdt in dat 1 pak Pampers gelijk staat aan 1 levensreddend vaccin*. #PampersUNICEFWens

Dat vind ik een heel mooie gedachte! Zolang mijn kinderen niet zindelijk zijn help ik hier gewoon aan mee. En jij ook! Als je Pampers koopt dus.

Wil je ook je bijdrage leveren aan deze bijzondere samenwerking tussen Pampers en UNICEF? Doe dan mee! Voor meer informatie verwijs is je ook naar de Facebookpagina van Pampers.

Pampers-doekjes

1. 1 geplaatste foto = 1 levensreddend vaccin* 

Deel een foto van jouw baby die kaarsjes uitblaast en zo een wens doet op onze Facebookpagina met de hashtag #PampersUNICEFWens en doneer hiermee een levensreddend vaccin*.

2. 1x kijken/liken/delen = 1 levensreddend vaccin* 

Voor elke view, share of like van Pampers’ speciale ‘Wishes’-video, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.

3. 1 pak = 1 levensreddend vaccin* 

Voor elke verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.

Check ook deze video!

https://www.youtube.com/watch?v=84bcd9WWeks

*Voor ieder verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo en voor iedere keer dat het “Wishes” filmpje wordt bekeken, gedeeld, geliket, of voor iedere geplaatste wensfoto op de Pampers-Facebookpagina steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,056. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Meer info op www.pampers.nl of www.unicef.org.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #45
Volgend artikelChai Latte! Chai watte?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in