Joolz

Als je zwanger bent, ga je op zoek naar een geschikte kinderwagen. Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk dat hij functioneel is, maar ook dat hij er mooi uit ziet. Joolz Day is zo’n kinderwagen. De basis van de kinderwagen is steeds hetzelfde, maar je kunt wel je eigen kleuren en accessoires kiezen. Ga je voor een zilveren frame, of toch liever zwart? Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende kleuren voor de wagenbak en het zitje. Ja ik hou daar wel van, zo’n design kinderwagen. Helaas waren die er nog niet, toen ik jaren geleden een kinderwagen nodig had. Ook het aantal accessoires wat je bij de Joolz Day kunt kopen is super. Van een parasol tot een XL boodschappentas. Maar natuurlijk ook een regenhoes en een muskietennet. Een aantal van de accessoires zijn verkrijgbaar in dezelfde kleur als de wagenbak en het zitje. Zo ook een prachtige verzorgingstas. Zelfs als je geen Joolz kinderwagen hebt, is zo’n tas super om te hebben. In de tas zit een matje om je kindje op te verschonen en een aantal opbergvakken voor alle luiers, doekjes e.d. Wat ook erg handig is, zijn de twee thermosvakken, zodat je een flesje op temperatuur kunt houden. Naast dat hij erg functioneel is, ziet hij er ook nog eens erg mooi uit. Ben je nog op zoek naar een mooie kinderwagen? Dan zou ik zeker even een kijkje ga nemen op de website van Joolz, zodat je zelf kunt zien wat er allemaal mogelijk is met de Joolz Day.

Namens Joolz mogen we vijf van die prachtige verzorgingstassen weggeven, in het wit. Die past dus overal bij, hoe super is dat? Maar we geven ze natuurlijk niet zomaar weg, je moet er wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag en misschien loop jij binnenkort wel rond met zo’n mooie tas: Noem twee accessoires (die hierboven niet vermeld staan) die je kunt kopen bij de Joolz Day kinderwagen. Deze actie loopt tot 23 juni 2012.

Vorig artikelHet Bonte Pakhuis
Volgend artikelVogelhaakjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in