Begrijp je kindje beter door zijn of haar sterrenbeeld

astrologieWist je het sterrenbeeld van je kindje een behoorlijke impact heeft op zijn of haar karakter? In dit artikel lees je de maandhoroscoop en alles over jou eigen sterrenbeeld en die van je kinderen. Hopelijk krijg je op deze manier meer inzicht over het karakter van jouw kind en hoe je dit kunt verklaren. Begrijp je kindje beter door zijn of haar sterrenbeeld.

Begrijp je kindje beter door zijn of haar sterrenbeeld

Elk kind heeft een eigen karakter, en wie er in gelooft zal herkennen dat er bij ieder sterrenbeeld ook weer een ander karakter hoort. Er zijn hele boeken over geschreven. Ik kreeg bij de geboorte van elk kind een klein boekje over het sterrenbeeld en dat is best grappig om te lezen. Heb je niet zo’n boekje, maar ben je wel geïnteresseerd, dan kun je ook online informatie vinden over sterrenbeelden. Begrijp je kindje beter door zijn of haar sterrenbeeld te kennen, zo zul je ook goed op bepaalde karaktertrekken kunnen inspelen.

Informatie over de sterrenbeelden

Hieronder geef ik ook wat informatie prijs over alle sterrenbeelden. Deze zijn echt toegespitst op kinderen. Ik ben heel benieuwd of jij je kind of kinderen hier in herkent! Het zal je in elk geval kunnen helpen als je op zoek bent naar informatie over hoe je je kindje beter kunt begrijpen door meer te weten over het sterrenbeeld.

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram kindjes zijn het middelpunt in huis en altijd druk, ze zijn graag bezig, Snel is het sleutelvoord bij dit Sterrenbeeld, ze zijn snel van begrip, leren snel lopen en snel praten. Ram kindjes zijn gevoelig, hebben een kort lontje als dingen anders gaan dan verwacht.

Stier 21 april t/m 21 mei

Knuffelig en vriendelijk is het Stier kindje en heeft veel fysiek contact nodig. Jut een Stier kind nooit op, ze moeten alles op eigen tempo doen en worden koppig als je ze opgejaagd. Ze zijn dol op eten maar niet op nieuwe maaltijden. Stier kindjes zijn intelligent, als ze iets willen leren gaan ze net zolang door tot ze het onder de knie hebben.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweeling kindjes hebben veel aandacht nodig en veel afwisselende activiteiten, ze moeten hun energie kwijt. Tweelingen kind onderbreekt ouders voortdurend. Discipline zien Tweelingen kindjes als straf, om hen zelfdiscipline aan te leren zullen ouders veel geduld en begrip moeten tonen. Tweelingen hebben geen beloningen nodig ze zijn tevreden met een vriendelijk woord.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft kindjes zijn verlegen, ze hebben een beetje hulp nodig om contact te leggen met andere kinderen. Als ze eenmaal met andere kinderen spelen genieten ze enorm. Ze houden van gezelligheid en hebben een veilige thuishaven nodig. Kreeft kinderen zijn gevoelig voor kritiek en kunnen overspoeld worden door emoties. 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw kindjes weten wat ze willen en staan graag in het middelpunt van belangstelling en kunnen flink van zich laten horen. Leeuw kinderen brullen net zo lang tot ze aandacht krijgen. Ze zijn het zonnetje in huis, speels, creatief en spontaan. Een Leeuw kind kan dominant maar ook heel hartelijk en warm zijn.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd kindjes zijn nieuwsgierig en vragen iedereen de oren van het hoofd. Op school doen ze het goed omdat ze leergierig zijn. Ze zijn kritisch, precies en goed in puzzels. Zodra ze kunnen praten willen Maagd kinderen helpen met klusjes in de huishouding. Roeren in de pan, de was in de wasmachine. het liefst doen ze alles alleen.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal kindjes zijn gehoorzaam en hebben de neiging onbeheerst te zijn. Ze hebben de leiding van hun ouders hard nodig. Weegschaal kinderen willen graag het middelpunt van belangstelling zijn. Ze hebben veel te bieden, vooral amusement. Dansen, zingen, toneelstukjes spelen, met een Weegschaal kindje is het nooit saai.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen kindjes kunnen goed alleen spelen. Favoriete spelletjes van Schorpioen kinderen zijn verstoppertje en goochelen. Ze zijn volhardend en groeien vaak uit tot sterke persoonlijkheden. Schorpioen kindjes weten hoe ze hun zin kunnen krijgen, ouders moeten daarom sterk in hun schoenen staan.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Boogschutter kindjes zijn bewegelijk en spelen het liefst in de tuin of in een park. Ze hebben er baat bij als ze al op jonge leeftijd aan sport doen omdat ze zo bewegelijk zijn. Boogschutter kindjes hebben ook een hele rustige filosofische kant en kunnen uren zoet zijn met boeken of tijdschriften.

Steenbok 23 december – 20 januari

Steenbok kindjes zijn vanaf jonge leeftijd opstandig en leergierig, merken meer op dan de meeste kinderen. Ze zijn serieus maar ook grappig en speels, Steenbokjes kunnen heel goed alleen spelen maar spelen ook graag met andere kinderen. Het kleine bokje neemt natuurlijk de leiding en deelt de lakens uit.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Kleine Watermannen vallen op door hun vroege ontwikkeling en omdat ze dingen sneller opnemen dan andere kinderen. De eerste levensvoorwaarde voor een Waterman zijn speelkameraadjes. Waterman kindjes hebben belangstelling voor alles en iedereen. Ze willen zich vrij voelen, daardoor kunnen ze soms erg koppig en eigenwijs zijn, ook hebben ze vaak een feilloze intuïtie.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen kindjes zijn gevoelig en pikken de stemming van de mensen om hen heen op. Ze hebben behoefte aan duidelijke regels Ze zijn creatief en hebben een levendige fantasie, zijn vaak muzikaal en dol op water. Visjes houden van dieren en leven al heel jong met dieren mee.

Herken jij karaktertrekken?

Begrijp jij je kindje beter door zijn of haar sterrenbeeld nu te kennen? Of juist totaal niet? Ik ben wel benieuwd of deze informatie van toepassing is op het sterrenbeeld van jouw kind en hoe jij je kindje ziet.

sterrenbeeld kind

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #225
Volgend artikelBergen in Noorwegen met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in