Kidsfinest

Nosweet-BeetleOrangeT-shirtEr zijn ontelbaar veel webshops, van de meeste ontvang ik persberichten en helaas zijn ze niet allemaal bijzonder genoeg om aandacht aan te besteden. Of ik heb er geen plek voor. Toen ik de webshop Kidsfinest zag, was ik meteen getriggerd. Er mooi spul! Een ware concurrent voor de vele andere kinderkleding webwinkels! Hoewel de Scandinavische drukke prints leuk blijven, moet ik eerlijk bekennen dat ik het soms ook wel veel van hetzelfde vind. Soms zie je niet eens echt meer verschil tussen de verschillende merken, zo lijkt het op elkaar. Kidsfinest is ècht wat anders! Zij houden van uniek en handgemaakt, en testen de kleding uiteraard eerst op hun eigen kinderen. Het resultaat is een webwinkel vol bijzondere kinderkleertjes van maat 80 tot maat 122. Simpel & mooi. Denk aan pasteltinten, een keer niet zo schreeuwerig, maar juist lief en vrolijk tegelijk.

Kids On The Moon - Cloudres Peagon Grey (4)

Namens Kidsfinest mogen wij een t-shirt van Kids On The Moon weggeven. Daarvoor moet je wel iets doen. Laat ons via dit formulier weten welk kledingstuk jij het liefst zou willen hebben uit de webshop van Kidsfinest. Zo kunnen zij het assortiment nòg beter op je wensen aanpassen! Deze actie loopt tot 12 augustus 2013.

EFVVA - Desert Schoes Limited Editon

Vorig artikelKortingscodes voor online shoppen
Volgend artikelGepersonaliseerde bordjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ik kijk al weken smachtend op deze website, nog even sparen en dan ga ik een shirtje en 2 jurkjes voor mijn dochter bestellen.
    voor mijn zoon wacht ik nog even, die is niet zo zuinig op zijn kleding!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in