Weet hoe ik heet

Binnenkort is het weer meivakantie. Ik kijk er al naar uit. Twee weken vrij, fijn leuke dingen doen met de kindjes. Picknicken, een pretpark bezoeken, naar het strand (hoop ik). Nu heb ik vrij rustige kindjes die meestal wel bij ons in de buurt blijven, maar het zal je maar gebeuren dat je er eentje kwijtraakt. In de drukte is dat zo gebeurd. Dan slaat de paniek direct toe. Ik heb al eerder aangegeven dat er tegenwoordig allerlei slimme producten verkrijgbaar zijn die je in dat soort momenten wat meer rust geven. De website Weethoeikheet.nl is er ook zo één. Hier vind je allerlei hippe, kleurrijke naamlabels, medallionkettingen, identiteitsplaatjes en nog veel meer handige producten om de naam van je kindje en/of je telefoonnummer op te zetten. Je kind hoeft het alleen maar aan een voorbijganger te laten zien, die je op je mobiel kan bellen en je kindje weer bij je terug kan brengen.

Weethoeikheet.nl heeft een speciale Hip & Hot actie lopen. Wie nu een 4 polsbandjes besteld, krijgt de 5e gratis. Je bestelt 5 bandjes en met de code  HIPENHOT wordt er € 2,95 van het bedrag afgetrokken. De code is hoofdlettergevoelig en men moet eerst ingelogd zijn alvorens de code werkt.

Vorig artikelEen fotolijst voor moederdag
Volgend artikelKoeka Purse
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in