Madreperla

Houd jij van felle kleuren, stoere en originele prints, hippe modellen? Val je graag op, of heb je een zoon of dochter die graag opvalt? Dan past de stijl van het kinderkledingmerk Madreperla helemaal bij jou! Want Madreperla wants WOW in kinderkleding. En dat krijg je dus ook. Madreperla gaat vanaf maatje 74, dus al vanaf een jaar of 1 kunnen de kindjes er hipperdepip en kleurrijk bij lopen. De nieuwe collectie is vol bloemen, hartjes en ruitjes. Lekker fel en stoer tegelijk. Superleuk! Ik kwam laatst de jas met madeliefjes tegen en mijn dochter werd meteen enthousiast. Ze wilde een jas met bloemen zei ze. Helaas hadden we net een jasje gekocht, dus ze moet hem nog even in gedachten houden. Wie weet voor volgend jaar? Maar op de website zag ik superleuke rokjes en shirtjes, ook vol bloemen trouwens. De boys kunnen er stoer bijlopen in een jas met vliegtuigen. En dan niet van die simpele getekende vliegtuigen, maar heuse stoere echte airplanes!

Namens Madreperla mag Hip & Hot een aantal lezers laten kennismaken met de eerste collectie. Er worden 3 kledingstukken naar keuze verloot, dus wie wint mag zelf kijken wat ie leuk vindt! Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welk kledingstuk jij nu echt WOW! vindt en wie weet mag jij straks zo’n WOW-kledingstuk uitkiezen. Deze actie loopt tot  5 juni 2010.

Vorig artikelKidssunsafe
Volgend artikelJojojanneke
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in