Kidzsupplies

behangrand-vogeltjes_thEen van de leukste dingen om te doen als je zwanger bent, is het inrichten van de babykamer. Wordt het een modern kamertje, of houden jullie het qua inrichting klassiek? Roze, blauw of toch neutraal groen of geel? Als de grote spullen eenmaal gekozen zijn, kan je beginnen met de fine tuning. Neem dan zeker eens een kijkje bij Kidzsupplies. Het is een fijne webshop met originele en kwalitatief hoogwaardige baby- en kinderkamer accessoires. Je vindt er van alles om je droomkamertje leuk aan te kleden, zoals lampen, muurstickers, speelgoed  en speelgoedkisten.

De speelgoedmanden van 3 Sprouts vielen me direct op. lifestyle_zebra_fox_elepahnDe olifant past perfect bij het kinderkamertje wat een vriendin aan het inrichten is. Ik heb het ideale kraamcadeautje gevonden! Wat je op de site ook vindt zijn de kinderkamerthema’s. Zo wordt in één oogopslag duidelijk wat er allemaal te koop is binnen bijvoorbeeld het thema ‘dinosaurussen’  ‘retro’ of  ‘hartjes’. Wel zo handig!

Vorig artikelHippefreubels
Volgend artikelWordbanners zijn hot
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in