Wordbanners zijn hot

We-will-keep-you-safeHeb jij nog ergens een lege muur? Waar best een mooi schilderij zou kunnen hangen bijvoorbeeld? Of een foto? Denk dan eens aan een wordbanner. Met deze 138 letters en tekens tellende slinger maak je steeds weer een nieuwe tekst voor in je interieur. Passend bij de tijd van het jaar, of je stemming. Kies een mooie spreuk, of een woord als “carnaval” of “pasen”. De zwarte letters hebben een bijzonder stylish lettertype, waardoor jouw tekst een echte eye-catcher wordt!

Happy-Home

Wil jij zo’n wordbanner winnen? Dat kan! Wij mogen er namens Twentysomethin’ eentje weggeven. Vul via onderstaand formulier in wat de prijs is van deze wordbanner en wie weet krijg jij ‘m over een maandje thuisgestuurd. Deze actie loopt tot 26 maart 2014.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  overzicht letters

  Vorig artikelKidzsupplies
  Volgend artikelSammikids
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in