Kidzundy

Dat ondergoed voor kids hip kan zijn, bewijst Kidzundy. Hip, stoer en lief ondergoed voor meisjes en jongens vind je hier. Overzichtelijk gerangschikt op de website, die er al net zo hip uit ziet. Rompertjes, boxershorts, combinatiesetjes voor zowel meisjes als jongens. Ik ontdekte een heel leuk nieuw merk, namelijk Mala. Een geweldig stoer setje met vliegtuigen voor de boys kwam voorbij, nog in de uitverkoop ook! En je ziet het al aan de foto, dat moet lekker zitten. Want de spulletjes die Kidzundy verkoopt, dat is natuurlijk geen Hema-kwaliteit. Dat is Ten Cate kwaliteit (een merk dat ze trouwens ook verkopen). Blijft mooi na het wassen, flubbert niet maar zit gewoon goed. Ik heb het namelijk uitgeprobeerd dus ik spreek uit ervaring. En dat vind ik belangrijk, zeker na de afgelopen vakantie. Wij zaten namelijk in de auto op weg naar ons vakantieadres. Mijn dochter droeg een flubberende Hema-onderbroek en zat zo’n beetje de halve weg hysterisch te gillen “mijn onderbroek zit niet goed, ik wil stoppen!” Dat was het moment waarop mijn man en ik besloten: alleen nog kwalitatief en goed passend ondergoed hier in huis! En dat betekent dan weer: shoppen bij Kidzundy!

Omdat Kidzundy de lezers van Hip & Hot graag kennis wil laten maken met de kwaliteitsproducten die zij verkopen, stellen ze voor de winactie een ondergoedsetje van het merk Ten Cate beschikbaar (jongen of meisje). Wat je moet doen om dit te winnen is het beantwoorden van de volgende vraag: welke kleuren heeft het setje “appel” voor jongens? Laat het weten via dit formulier en wie weet heeft jouw zoon of dochter straks een hip, stoer, lief en vooral heel mooi passend setje ondergoed in de kast liggen! Deze actie duurt tot 11 september 2010.

Vorig artikelKeepingtouch
Volgend artikelVeterketting voor jongens & stoere meiden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik had graag meegedaan aan de wedstrijd, maar Kidzundy staat niet bij de categoriën…

    edit Hip & Hot: inmiddels wel 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in