Keepingtouch

Ik ontdekte dit product voor het eerst op een fair, ik vond het toen al meteen leuk. Later kreeg ik zo’n leuke Keepingtouch kubus opgestuurd om samen met mijn dochter iets moois en persoonlijks van te maken. We gingen aan de slag: met stofjes, knopen, naald en draad (ja, ik!) en transferpapier om er een mooie foto op te maken. Sterre koos…een foto met haar duikbril… geen idee waarom, maar blijkbaar vond ze dat leuk. Het paste natuurlijk prima bij de blauwe kubus, ik denk dat het thema “water” is geworden. Ze vond het erg leuk om te doen en het resultaat is grappig. Ik heb wel een tip: als je een foto erop gaat strijken, doe dat dan eerst. Ik deed het pas als laatste en toen smolt het plastic zakje een beetje. Zonde! Je kunt natuurlijk ieder thema kiezen dat je wilt. Uit de voorbeelden zag ik dat er werkelijk vanalles bij te bedenken en mee te doen valt. Wat je er ook mee doet, het is altijd goed. Deze zachte kubus is bedoeld om versierd te worden op een bijzondere manier door er iets van jezelf aan toe te voegen. Elke kubus is uniek en het is superleuk om weg te geven of cadeau te krijgen. Keep it in mind!

Wil jij ook zo’n leuke kubus? Bijvoorbeeld om samen met je kindje de vakantieherinneringen een plekje te geven? Bestel deze dan via de site van Keepingtouch. Als je dan bij je bestelling Hip & Hot lezersactie vermeldt, dan ontvang je: Of gratis twee stuks transparant folie om een insteekvakje te maken waar je iets in wilt bewaren. Of een lapje stof naar keuze ( delfts blauw, folklore, rood/blauw/groen met witte stippen of roze/paars/groen geruit) van ± 20 x 20 cm om bijvoorbeeld de kubus met hartjes te versieren. (aangeven wat je wilt)

Vorig artikelFamily Productions
Volgend artikelKidzundy
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ik heb 3 kubussen met toebehoren besteld bij Keepingtouch. Echt harstikke leuk, als je een origineel kadootje zoekt is dit ook erg leuk om te maken en te geven (of te laten maken)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in