Kinder apps voor de zomervakantie

kinder-apps-voor-de-zomervakantieDe zomervakantie komt er aan of is inmiddels voor een groot aantal kinderen begonnen! Uiteraard is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te spelen, met water en zand, zwemmen of bijvoorbeeld op de trampoline. Soms kan het ook fijn zijn om even binnen tot rust te komen of bij heel warm weer lekker de koelte op te zoeken. Misschien mag jouw kind dan wel op de iPad (of iPhone)? Met deze zomerse apps heb je gegarandeerd speelplezier. Ook staat er een app over bijen bij. Leuk om bijen te spotten en te kijken hoe ze heten.

Ik wens jullie allemaal een hele gezellige en zonnige zomervakantie. Na de zomervakantie kom ik weer terug met nieuwe apptips. Tot dan!

Bamba BBQ– Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Het is tijd voor een barbecue! Nodig vrienden uit en steek de barbecue aan. Wat wil jij graag bakken? Kijk of het heksenmeisje het lekker vindt wat jij gemaakt hebt. Deze app bevat geen gesproken taal.

Bamba BBQ

Dr. Panda’s IJscowagen– Geschikt voor iPad en iPhone – € 1,99

Stap voor stap maak jij een heerlijke ijsco voor de dierenvriendjes van Dr. Panda. Maak zelf ijs, voeg sausjes en lekkers toe en vergeet niet af te rekenen. Zoals alle andere apps van Dr. Panda is dit ook echt een aanrader!

Lees hier een uitgebreide review

Dr. Panda's IJscowagen

BijenSafari- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Wist je dat er veel verschillende bijen zijn? Met deze app leer je van alles over de bij. Maar ontdek je ook hoe de bij heet die jij ziet. Goed kijken naar de bij en naar de app en je komt vanzelf bij de juiste naam. Als je wilt kun je ook meehelpen bij een onderzoek naar bijensterfte.

Bijensafari

Boer Boris gaat naar zee- Geschikt voor iPad – € 2,99

Misschien ken je de mooie prentenboeken van Boer Boris wel? Inmiddels is er ook een app van Boer Boris. In deze app kun je luisteren en kijken naar het verhaal, een filmpje bekijken, kleuren en zelf een animatie maken met alle karakters uit het verhaal.

Lees hier een uitgebreide review

Boer Boris gaat naar zee

Suus en Luuk: Op vakantie– Geschikt voor iPad – € 2,99

Een app voor jonge kinderen met twee opdrachten: ‘zoek en vind’ & ‘zeg en leg’. Met deze app kun je ook werken aan de woordenschatontwikkeling. Maak een eigen profiel aan met behulp van een paspoort. Tevens kun je hiermee bijhouden welke onderdelen gemaakt zijn en hoe ze gemaakt zijn.

Suus en Luuk Op vakantie

Vorig artikelHotspot in Rotterdam: Uit Je Eigen Stad
Volgend artikelOp vakantie! Een goed begin is het halve werk.
Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik werk als ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast heb ik een website over apps en ebooks voor kinderen. Dagelijks wordt de website aangevuld met de nieuwste en (tijdelijk) gratis/afgeprijsde apps en ebooks. Ik blog en schrijf reviews. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in