En toen stond bij mij de tijd even stil…

SAMSUNGIn september bracht Hip & Hot de ‘in these moments time stood still’-muurdecoratie onder de aandacht. Omdat de bestaande stickers en borden niet bij mijn interieur passen ging ik zelf aan de slag voor een mooie wanddecoratie. En zoals beloofd deel ik mijn DIY-creatie met jullie.

Bij Kruidvat kwam ik in de opruimbakken bedrukte rechthoekige canvassen tegen. Voor een prijs van € 1,25 kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Bij de bouwmarkt heb ik vervolgens mooi behang gevonden in twee matching dessins, verder kocht ik daar ophanghaakjes, kant-en-klare behanglijm en een goede behangkwast. In de plaatselijke hobbywinkels scoorde ik: zelfklevende kartonnen fotolijstjes, spiegelletters- en cijfers, mdf-letters, een doosje met kleine houten cijfertjes, splitpennen met versiering, hobbyverf en lak, hobbylijm en fijne kwastjes.

SAMSUNG

Als eerste heb ik de canvassen behangen en goed laten drogen. Ondertussen verfde ik de mdf-letters en cijfertjes voor de klok (voorbehandelen was niet nodig) in de gewenste taupe-kleur. De verf heb ik met een in vieren geknipte spons op de letters aangebracht en met een fijne kwast op de cijfertjes. Na het drogen heb ik alles afgelakt.

SAMSUNG

Hierna was het een kwestie van passen, meten en plakken. De wijzers van de klok heb ik gemaakt van een stukje voorbeeldbehang van de bouwmarkt. In het midden heb ik eerst een gaatje gemaakt met een smalle schaar en vervolgens het splitpennetje erin gestoken. De wijzers zijn vastgepakt omdat ze toch niet meer hoefden te draaien.

En dit is het uiteindelijke resultaat!

SAMSUNG

Vorig artikelVerwelkom Sinterklaas in stijl
Volgend artikelWil jij een Busha legging voor baby’s testen?
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in