Een vriesglas, wat is dat?

vriesglas amsterdam glassHet vriesglas van Amsterdam Glass is ontworpen om drankjes koel te houden. Just what we need met dit heerlijke lente-weer! Nadat het speciale glas in de vriezer is geplaatst, kun je drankjes – eenmaal ingeschonken – binnen een korte tijd naar een aangename temperatuur verkoelen. Het zorgt voor een onvergetelijke drinkervaring.

Door het dubbelwandige vriesglas in de vriezer te plaatsen, bevriest de vloeistof tussen de wanden en krijgt het glas haar koelfunctie. Een bevroren vriesglas houdt de drank voor minstens 30 minuten ijskoud. Drank die op kamertemperatuur in een bevroren glas wordt geschonken, koelt binnen 2 – 3 minuten naar een temperatuur tussen de 0°C en -2°C.

De vriesglazen zijn gemaakt van zogenoemd borosilicaatglas. De vloeistof tussen de twee dubbele wanden is consumentveilig en bestaat volledig uit natuurlijke vloeistoffen en ingrediënten. De vloeistof bevriest tot een temperatuur van -18°C zodra deze in de vriezer wordt geplaatst. De temperatuur van de vriezer dient tussen de -15°C en -25°C te zijn. Het vriesglas staat de kou aan de inhoud van het glas af. Het vriesglas is vaatwasmachinebestendig en kan uiteraard ook met de hand gewassen worden. Nadat een vriesglas voor minimaal één uur in de vriezer (-18°C) heeft gezeten, kan hij direct gebruikt worden.

Je koopt het vriesglas onder andere via Kdootje.

amsterdam glass vrieskom

Vorig artikelDe eerste beugelbh zonder beugel
Volgend artikelKinderfeestboxen & doe-het-zelf pakketten
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in