Een boek van je kindertekening

Ik houd van persoonlijke cadeautjes en mooie herinneringen. Zoals dat stempel-handje laatst. En nu vond ik dit weer. De website kindertekeningenboek.nl. Hier kun je van een mooie kindertekening een prachtig prentenboekje laten maken. Anke maakt het ontwerp, haar zus verzint het verhaaltje. Het werkt zo: je scant een (bijzondere) tekening van je zoon of dochter in, je mailt deze naar Anke van Kindertekeningenboek, zij maakt hier samen met haar zus een mooi boekje van met een grappig verhaal. Voordat het naar de drukker gaat, mailt ze het nog even door ter controle. Je kunt er een leuke tekst + foto achterin laten zetten en achterin wordt de originele tekening geplaatst. Het resultaat? Een superleuk en vooral heel bijzonder boekje in je brievenbus. Ik overweeg om dit vanaf nu ieder jaar te laten doen bij Kindertekeningenboek.nl. Zodat we een hele serie hebben van boekjes gemaakt door mijn dochtertje (en straks zoon). Lijkt me leuk om mee te geven als ze bijvoorbeeld uit huis gaat. Of als ze zelf kindjes heeft. Als je het ieder jaar doet, zie je namelijk heel goed de tekenontwikkeling van je kind. En is het bovendien geen superleuk cadeau voor vader- of moederdag? Of misschien wel sinterklaas? Het effect op mijn dochter was super, ik heb het boekje al talloze keren moeten voorlezen. Ze vindt het zo leuk!

Wie dit net zo speciaal vindt als ik en ook een mooie tekening wil laten vereeuwigen in zo’n leuk boekje, heeft geluk. Via Hip & Hot kun je nu 10 euro korting krijgen op de ontwerpkosten. Mail even met Anke van Kindertekeningenboek.nl en vertel dat je via Hip & Hot komt, dan zal zij de korting verrekenen.

Vorig artikel2zusjesenjan
Volgend artikelTrendy Kinderkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Wat een leuk idee zowel voor ouders als kinderen. Mijn dochter produceert dagelijks zo’n 5 tekeningen. Dus genoeg materiaal om meerdere boeken te maken voor opa’s, oma’s en onszelf. Hartstikke leuk als cadeautje voor de feestdagen!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in