Kinderoorbellen in kerstthema

ijsberen met kerstmutsMijn oudste twee meisjes hebben allebei gaatjes in hun oren. Voor Fee zal dat ook niet heel lang meer duren denk ik. Ik vind het leuk om kinderoorbellen in een bepaald thema voor ze te kopen, dat aansluit bij de tijd van het jaar. Zoals bijvoorbeeld de kerst. Deze kunnen ze dragen zodra de kerstboom staat, en natuurlijk kunnen ze aan naar het kerstdiner op school. Kinderoorbellen in kerstthema zijn dus heel leuk om aan te schaffen de komende week!

Kinderoorbellen in kerstthema

Hier leg ik voor alle kinderen een klein cadeautje onder de kerstboom, wat ze de avond voor het kerstdiner op school mogen uitpakken. Voor de meisjes zijn dat dus oorbellen. Vorig jaar had ik rendiertjes voor ze gekozen, dit jaar de kerstman. Voor Sterre hangertjes, voor Lenthe stekertjes. Volgende week mogen ze de pakjes uitpakken en dan kunnen ze de oorbellen meteen in als ze kerst op school vieren.

armband met sterretjes

Welke kinderoorbellen in kerstthema zijn er?

Ik koop vaak oorbelletjes voor de kinderen bij Kayasieraden. Deze zijn niet duur en ze heeft hele leuke afbeeldingen. Ieder jaar ben ik weer verrast door de nieuwe kinderoorbellen die er zijn. Dit jaar koos ik dus voor de kerstmannen, maar ik zag ook prachtige kerstbomen in allerlei soorten en maten, rendieren, ijsberen met een kerstmuts op en verschillende soorten sterretjes.

kinderoorbellen kerstman stekers kinderoorbellen kerstman

kinderoorlel unicorn sterkinderoorbellen rendier

 

Kerstoutfit

Een kerstoutfit is natuurlijk pas echt af als je de sieraden er op aan past. Naast de oorbellen heeft Kayasieraden ook prachtige kinderarmbandjes en kinderkettingen met sterretjes, rendieren en kerstengels voor dat beetje extra glitter and glamour met kerst. Ik word in elk geval heel hebberig van alles wat ik daar zie, dus ik ben benieuwd wat het effect van deze mooie spulletjes op jullie is! Het geluk is trouwens dat ik hele smalle polsen heb, ik pas de armbandjes van mijn kinderen dus ook 🙂

ketting kind rendierkinderketting kerstengel

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
kinderoorbellen
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #204
Volgend artikelZelf je huis verbouwen; een handig stappenplan
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in