Kinderbabbels

Je vergeet ze. Echt. Die leuke, soms ongenuanceerde of gewoon heel grappige uitspraken van kinderen. Bijvoorbeeld laatst, toen mijn dochter op het keukenblad zat terwijl ik stond te koken. “Mama heeft weer een baby in haar buik!” zei ze. Uhm…nee, mama is nog niet al haar kilo’s kwijt na de zwangerschap. Ze bleef het echter volhouden, mama’s buik was immers wéér dik. Of die keer dat ze het had over “mayonaises” en ik maar niet begreep waar ze het over had. Ze bedoelde punaises… Ik heb het onthouden, maar ik weet dat ik deze uitspraken over 10 jaar vergeten ben. En das natuurlijk hartstikke jammer. Sis & Sis hebben daar iets op bedacht. Een schattig klein boekje, waar je al deze grappige kinderbabbels kunt verzamelen. In een handomdraai schrijf je de uitspraak op en noteer je door te omcirkelen wat de datum is van de uitspraak. Doordat het boekje klein is, neem je het makkelijk mee bijvoorbeeld in je tas, of leg je het op een onopvallende plek in huis, zodat je het altijd bij de hand hebt. Echt zo’n hebbedingetje, wat eigenlijk niet mag ontbreken aan je inventaris als moeder of vader. En daarom een leuk kraamcadeautje, maar ook het ideale moeder- of misschien wel vaderdagcadeau!

Op Hip & Hot kun je deze maand 10 Kinderbabbels-boekjes winnen! Deze worden beschikbaar gesteld door Sis & Sis. Jawel, die van die leuke plankalenders. Wat je moet doen om kans te maken op 1 van de 10 boekjes is ons via dit formulier de leukste uitspraak van jouw kindje laten weten. De 10 grappigste, meest bijzondere of aandoenlijke uitspraken krijgen dit boekje thuisgestuurd. Deze actie loopt tot 7 juli 2010.

Vorig artikelLittle Tulip
Volgend artikelDjello
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in