Broodtrommelkaartjes

01 broodtrommelkaartjesDe voorjaarsvakantie zit er voor ons weer bijna op. Wij zijn nog een lang weekend weg geweest (daarover maandag meer), en rijden vandaag terug naar huis. Jammer, maar ook altijd fijn om in je eigen huis te zijn.

Morgen gaan de broodtrommeltjes weer mee naar school. In die broodtrommeltjes gaan dit keer leuke broodtrommelkaartjes van Ankepanke. Deze dieren broodtrommel kaartjes kun je voor €7,50 downloaden in de printable shop van Ankepanke. Daarna kun je ze eindeloos vaak uitprinten. Zo heb je steeds een stapeltje op voorraad om in de broodtrommels te doen. Of in de jaszak, of om stiekem op het kussen van je kind te leggen voor het slapen gaan.

Sterre krijgt van mij morgen de slang die zegt “veel successss” Ik weet zeker dat ze dat grappig vindt.

Yuren krijgt een luipaard met “veel plezier vandaag!”. Hij houdt van luipaarden, die vindt hij stoer. Of hij aan de juf gaat vragen wat er verder staat weet ik niet, hij vindt dingen aan de juf vragen nogal spannend…

Lenthe krijgt morgen niks, maar zij gaat 18 maart (op de 1e verjaardag van Fee!) voor het eerst wennen op school. Dan krijgt ze natuurlijk ook een kaartje mee. Voelt ze zich vast heel speciaal.

Wat gaat er morgen bij jouw kinderen allemaal mee in de broodtrommel eigenlijk? Wil je trouwens ook zo’n leuk broodtrommelkaartje meegeven? Je kunt een download winnen!

Laat via onderstaand formulier weten hoeveel kaartjes er in totaal zijn (te vinden op de website van Ankepanke)

Wie weet mail ik ze jou deze week!

Deze winactie loopt tot 7 maart 2016.

05 broodtrommelkaartjes

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelJe kind op filmkamp deze zomer?
  Volgend artikelZò motiveer je kinderen om hun handen te wassen
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  1 REACTIE

  1. Hi, ik wil heel graag mee doen, maar als ik op versturen klikt, dan krijg ik bericht dat het bericht niet verstuurd kan worden. Kan ik me via deze weg ook meeloten?

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in