KipKep Blenker

In de familie is er weer een baby’tje op komst. 13-213-largeAltijd weer een mooi excuus om rond te neuzen op baby sites en te zoeken naar leuke en praktische cadeautjes. Zo kwam ik op de website van Kipkep terecht. Ze verkopen daar de Blenker Baby, en weet je wat? Gooi die saaie hydrofiel luiers maar in de hoek! De Blenker heeft dezelfde kwaliteit als een hydrofiel luier (gemaakt van hydrofiel katoen), maar ziet er  heel veel leuker uit!

De Blenker is ideaal voor na het bad, hij neemt goed vocht op en droogt ook lekker snel weer op. Door de rechthoekige vorm is de doek ook in het bedje of op het aankleedkussen te gebruiken.
De doek kan gewoon in de wasmachine en in de droger. Ideaal, want je hebt immers genoeg was als je een klein baby’tje in huis hebt. Praktische producten maken het leven dan een stuk makkelijker. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de Blenker kost je maar € 7,95.

13-154-large

Vorig artikelBlijf kalm en …
Volgend artikelOlmoost
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in