KipKep Napper

prod_napper_1Ik schreef al eerder over die handige luierzakjes, waar trouwens behalve je luier ook nog billendoekjes en creme enzo inpassen. De kwamen toen uit Australië, handgemaakt en van stof. Maar nu heb ik weer een geheel andere versie ontdekt, die ook heel leuk is! Namelijk de KipKep Napper. Drie luiers passen daar in, en een dun pakje billendoekjes. De KipKep Napper is gemaakt van recycled materiaal. Beter voor het milieu dus en ook nog eens origineel, want geen 2 zijn exact hetzelfde. En waar ik dan weer extra gevoelig voor ben: van elke verkochte Napper gaat een deel naar het goede doel, namelijk Childtrac. Daar hou ik van, het geeft je een extra goed gevoel als je zo’n handige Napper aanschaft. Laat die luiertas voortaan maar thuis! KipKep verkoopt trouwens nog meer handigheidjes, die de moeite waard zijn om te bekijken. Daarover later meer, maar ik houd niemand tegen om alvast een kijkje te nemen tussen de andere producten…

prod_napper_coll_8

Wat nou zo boffen is voor de lezers van Hip & Hot, ik mag maarliefst 5 nappers van KipKep weggeven! Vijf stuks, wat een gulheid! Je moet natuurlijk, zoals je gewend bent, wel eventjes wat moeite doen. Dit keer is de vraag die beantwoord moet worden: Wat is een Feedi? Je laat het natuurlijk weer weten via dit formulier en wie weet mag ik jou één van de 5 Nappers opsturen! Deze actie loopt tot 22 november 2009.

prod_napper_4

Vorig artikelKleine Draakjes
Volgend artikelStuck on You
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in