Kookboek Jamie in 30 minuten

Hoewel ik van koken houd en het zelfs ook best wel goed kan, vind ik het met 2 kids en een drukke baan toch iedere week weer een heel gedoe om iets lekkers, gezonds èn origineels op tafel te zetten. Er is door de week weinig tijd, ik ben vaak laat thuis op werkdagen en omdat de kids op tijd naar bed moeten is kan ik er geen uur voor uittrekken. Het kookboek van Jamie Oliver “Jamie in 30 minuten” is dus een uitkomst! Jamie zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. Ook voor de wat mindere koks! Je koopt dit fantastische kookboek onder andere bij Kidsdinge.

Namens Kidsdinge mogen wij 1 exemplaar van dit handige kookboek weggeven! Je moet er wel iets voor doen. Geef ons via dit formulier door wat de prijs van dit boek is bij Kidsdinge.

Naast een leuke winactie is er ook de hele maand 10% korting op het gehele assortiment van Kidsdinge (en daar zit leuk spul tussen!) met de code hipenhot. Sla je slag!

Vorig artikelStamp-Art
Volgend artikelWendy goes eco
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Leuk mee gedaan. Gezien alle drukte en verplichtingen is het altijd weer een kunst om iets lekkers/gezond op tafel te krijgen. Ben wel erg benieuwd of me dat ook gaat lukken in 30 minuten 😉

  2. Iets lekkers en gezond op tafel in 30 minuten??? dat klinkt te mooi om waar te zijn.
    Misschien eerst zelf zien…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in