Stoere jongens merkkleding, zo komt je kleine de zomer door

Groeien jullie kinderen ook zo hard? Hier lijken ze deze zomer allemaal een groeispurt te hebben. Dat is aan de ene kant leuk natuurlijk, want ik hou er van om voor de kinderen (online) te shoppen). Aan de andere kant kost het ook veel geld. Gelukkig is de kinderbijslag net weer gestort. Voor de jongens willen we natuurlijk stoere kleding, dus ik ging op zoek en vond weer een hele toffe website om jongenskleding te shoppen. Stoere jongens merkkleding, zo komt je kleine de zomer door!

Stoere jongens merkkleding, zo komt je kleine de zomer door

Zoals gezegd heb ik een leuke website ontdekt waar je kunt zoeken op kleding voor boys verkopen. Wel zo makkelijk, want dan word je niet afgeleid door roze tutu’s of ander meisjesachtig spul. Voor mama’s met alleen maar knullen is zo’n website natuurlijk helemaal handig. Check dus jongenskleding by jayno.nl want daar vind je stoere broeken en shirts waar je mee thuis mag komen. Ik selecteerde wat leuke zomersetjes.

Korte broeken

Yuren loopt in de zomer het liefst in een korte broek, en geef hem eens ongelijk, met die hitte. Ik vond 3 toffe korte broeken voor hem, in zijn favoriete kleuren groen en blauw en eentje met streepjes. Gecombineerd met een leuk shirt gaat dat helemaal te gek staan. En bovendien pas ik het principe mix & match toe: de shirts zijn op alle korte broeken te dragen.

T-shirts

Zoals gezegd wil ik dat de t-shirts op alle broeken passen, zodat hij ze kan afwisselen. Daarom heb ik ook gekozen voor groen en blauw als kleuren, daar past veel op. Deze kleuren zijn goed te combineren met geel, wit, oranje rood, groen èn blauw! Zo kunnen ze een korte broek een paar dagen achter elkaar aan (mits niet vies natuurlijk) en met een ander shirt dragen. Hebben ze toch een andere outfit aan.

Wat dragen jullie kinderen het liefst in de zomer?

 

Vorig artikelCadeautips voor mannen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #183
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in