Tulpjes

tulpjes rozeDe echte Holland fans moeten vandaag opletten. Ben jij zo iemand die bij elk Nederlands sportevenement in het publiek staat? Wil je een keer een hip en Hollands feestje geven? Of heb je voor je werk regelmatig met buitenlandse mensen te maken, die je een Hollands presentje wilt geven? Kijk dan eens op de website Tulpjes.nl.

Lees ook: 35 typisch Hollandse producten

Tulpjes

Je vindt er geweldig leuke tulpjes in alle soorten en maten. Magneetjes, corsages, cadeauversieringen voor op een pakje. Ik mocht er een paar ontvangen en daar was ik heel blij mee. De magneetjes zijn erg schattig, ze hangen op ons magneetbord. Onze hal vrolijkt er helemaal van op. De corsages zijn enorm leuk voor een builoft, maar bijvoorbeeld ook als je een groep collega’s bij elkaar wilt houden. Leuk detail trouwens, vanaf 31 oktober zijn de tulpjes te zien in de nieuwe serie van Ik Hou Van Holland!

tulpjesrij

Vorig artikelBloom09
Volgend artikel4KidsNL verkleedkleren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in