Tulpjes

tulpjesrozeDe echte Hollandfans moeten vandaag opletten. Ben jij zo iemand die bij elk Nederlands sportevenement in het publiek staat? Wil je een keer een hip en Hollands feestje geven? Of heb je voor je werk regelmatig met buitenlandse mensen te maken, die je een Hollands presentje wilt geven? Kijk dan eens op de website Tulpjes.nl. Je vindt er geweldig leuke tulpjes in alle soorten en maten. Magneetjes, corsages, cadeauversieringen voor op een pakje. Ik mocht er een paar ontvangen en daar was ik heel blij mee. De magneetjes zijn erg schattig, ze hangen op ons magneetbord. Onze hal vrolijkt er helemaal van op. De corsages zijn enorm leuk voor een builoft, maar bijvoorbeeld ook als je een groep collega’s bij elkaar wilt houden. Leuk detail trouwens, vanaf 31 oktober zijn de tulpjes te zien in de nieuwe serie van Ik Hou Van Holland!

tulpjesrij

Tulpjes.nl stelt 4 setjes tulpjes naar keuze beschikbaar voor de winactie. Hiervoor moet je ons via dit formulier laten weten welke originele toepassing jij kunt verzinnen om de tulpjes bij te gebruiken. Gooi al je creativiteit er in! Deze actie loopt tot 15 oktober 2009.

tulpjescorsagebruiloft

Vorig artikelSkip*Hop
Volgend artikelEen Nieuw Avontuur
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in