Kokkie

rugzakje-les-zingueursTja, waar moet je beginnen als je op de website van Kokkie.be binnenkomt? Zoveel leuks! Voor bed of box, voor aan de muur, om te knuffelen, lampjes, muziekjes, stoeltjes, kleding, werkelijk alles wat je nodig kunt hebben voor je kindje of het kamertje verkopen ze. En zulke originele merken! Superhip is momenteel het merk Les Zingueurs: schattige rugzakjes en valiesjes, hippe plaiden en vrolijke krukjes. En die zomerslaapzakjes…! Ik krijg spontaan zin om te shoppen. Helemaal nu ik lees dat Kokkie op 16 mei 2009 één jaar bestaat en daarom allerlei leuke kortingsacties in het leven heeft geroepen voor de komende weken!17_slaapzak-paddenstoel

Voor Hip & Hot is er nog een extra actie: op ALLE artikelen krijg je 10% korting! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is bij je bestelling het codewoord hipenhot in te geven. Laat die korting niet liggen, maar ga snel naar de website van Kokkie.be! De korting is exclusief kadobonnen en verzendkosten en is tot 22 mei 2009 geldig. Daarna komt er nog een nieuwe actie, dus houd de site in de gaten om dat niet te missen!

17_deken-groen-340-02

Vorig artikelPimp Your Kids!
Volgend artikelLovely Labels
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in