Chai Latte! Chai watte?

Nog nooit van Chai Latte gehoord? Ik ook niet. Een echte theemuts, zo zou je mij kunnen noemen. Ik heb minimaal 20 verschillende soorten thee in huis en kan ook echt genieten van een grote warme mok kruidenthee. Tot een paar maanden geleden… Ik was ineens klaar met thee. Zo gek en ook onhandig, want vindt maar eens een goed alternatief.

Op kantoor drink ik veel koffie. Te veel koffie. Vieze koffie ook, uit zo’n automaat waarvan je ook niet precies weet hoe en hoe vaak het schoongemaakt wordt. Als je de pakken diepvrieskoffie bekijkt die erin gaan dan heb je eigenlijk geen dorst meer. Een alternatief is water; gezond maar wel oersaai. Toen ontdekte ik Chai Latte van Drink Me. Echt een perfect alternatief voor de automatenkoffie of standaardthee.

chai latte alle soorten
Het feest begint al bij de verpakking. Ik ben namelijk dol op bijzondere ontwerpen; het oog wil ook wat niet waar? De blikken zijn echt te mooi om in de kast te zetten! Heerlijke felle kleurtjes voor een instant smile. Passen ook mooi in mijn fleurige keuken.

De Chai’s zijn heerlijke, warme romige drankjes met een beetje pit. Ze zijn ontzettend simpel te maken. Bij de theemix giet je warm water of warme melk en je hebt direct een heerlijk romig drankje. Er zijn verschillende smaken: Spiced, Vanilla, Peppermint, Chocolate, Mango en Green Tea. Heerlijk voor een koude winteravond, maar ook perfect voor op kantoor. Voor onderweg zijn er namelijk speciale sachets die je handig mee kunt nemen.

chai latte 2Sinds kort is er ook een Skinny Blend. Heerlijk én verantwoord, want als je de poeder mengt met water bevat deze maar 62 calorieën per kop. Bijkomend voordeel is dat de Chai Latte 99% cafeïnevrij zijn en alle antioxidanten bevatten die in thee zitten.

Op de website vind je een compleet overzicht van het aanbod én heerlijke recepten. De Chai-poeder verwerk je namelijk niet alleen tot drank, maar je kunt er bijvoorbeeld heerlijke Chai Honing & Yoghurt muffins van maken. Niet alleen de perfecte drank, maar ook ideaal als smaakmaker in je gerechten!

Verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt (Albert Heijn, Jumbo en Plus) voor € 4,99 of via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here