Stamp-Art

Geboorteschilderijtjes zijn al eerder voorbij gekomen. Maar, de geboorteschilderijtjes van Stamp-Art zijn net weer even anders dan anders. Deze gepersonaliseerde kunstwerkjes zijn in postzegelvorm en hebben, indien gewenst, een poststempel met de naam en datum van de baby. Leuk idee! Zo kun je een babykamer helemaal af maken. Van elk schilderijtje is er maar één, dus je hebt iets echt unieks in huis hangen. Naast geboorteschilderijtjes maken ze er ook portretten en huwelijksschilderijtjes.

Namens Stamp-Art mag Hip & Hot 2 unieke schilderijtjes naar keuze weggeven! Je moet daarvoor de volgende vraag via dit formulier beantwoorden: hoeveel stappen moet je doorlopen om je eigen unieke schilderijtje te bestellen? Deze actie loopt tot 1 augustus 2011.

Vorig artikelBestickeren
Volgend artikelKookboek Jamie in 30 minuten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in