Puck in de herfst

Hoewel we een prachtige week voor de boeg hebben met mooi nazomerweer, kunnen we er niet meer onderuit: de herfst is begonnen! De eerste kastanjes zijn hier al geraapt, nog even en de blaadjes krijgen de meest schitterende kleuren rood, geel en bruin alvorens ze van de bomen afvallen. Dat betekent automatisch dat het kouder wordt. En dus verruilen we onze korte mouwen kleding met lange mouwen en nog wat weken verder misschien zelfs wel truien, sjaals en mutsen! Puck Unlimited meisjeskleding lanceerde de nieuwe “back to school” collectie, met blauw als hoofdkleur. Zoals altijd bij Puck Unlimited zit de kracht ‘m ook nu weer in ‘mix & match’, want alle kledingstukken zijn perfect met elkaar te combineren. De ene dag draagt je tiener de chino jeans met een warm giletje, de andere dat wordt deze gilet gecombineerd met het sportieve jurkje met tailleband. Ideaal! Deze nieuwe collectie van Puck Unlimited is weer helemaal hip en happening!

Namens Puck Unlimited mogen wij zo’n onwijs gaaf gebreid giletje weggeven! Wat moet je hier voor doen? Laat ons weten via dit formulier wat je gratis krijgt bij een bestelling bij Puck Unlimited. Deze actie loopt tot 25 oktober 2011.

Vorig artikelFabz ballerina’s
Volgend artikelBarbecue in hippe kleurtjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in