L4A Ontwerpen

Altijd weer bewondering voor creatievelingen. Mensen waarvan de handen uitvoeren wat er in het hoofd ontstaat. In mijn hoofd ontstaan soms ook de prachtigste tekeningen, maar mijn handen kunnen het helaas niet uitvoeren. Bij L4A ontwerpen zag ik prachtige, originele tekeningen. Een stijl die mij aanspreekt. Mooie lijnen, verwerkt tot een prachtig bloemenspel bijvoorbeeld. Of een dier. Vrolijk, frivool, springerig. L4A heeft deze tekeningen afgebeeld op shirts bijvoorbeeld. Heel origineel. Met name voor de jongetjes zijn er heel leuke shirts te krijgen. Ik ga het zeker onthouden voor Yuren. Naast kinderkleding maakt L4A ontwerpen ook kaarten. In de winter richt ze zich meer op kleurrijke, warme sjaals.

Namens L4A ontwerpen mag Hip & Hot 2 shirts in een maat en met afbeelding naar keuze weggeven. Wij horen graag van je wat de naam L4A betekent. Je antwoord kun je doorgeven via dit formulier. Deze actie loopt tot 8 augustus 2011.

Vorig artikelSchone handen
Volgend artikelKoken voor kleine sterren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in